Flyg & Hotell

Mina bästa flyg och hotelltips!

flyg_0

När jag letar flyg så brukar jag oftast använda mig av Skyscanner och Google flights.

Fördelen med google flights är att du ser snabbt vart du kan flyga och med vilka bolag men det går inte att boka direkt med dem. Gå till google flights

Fördelen med Skyscanner är deras staplar där man snabbt ser när det är dyrare och billigare. Gå till skyscanner 

Det jag gillar med båda sidorna är att de har multistop, flygbolagsval samt flygtidsval med mera. Bra filter helt enkelt.

Ska man även boka hotell kan man ju få ned priserna genom att gå till momondo eller MrJet och det kan det ju vara bra att ha jämfört hotell och flygpriser separat först för att se om man tjänar något.

Jag bokar nästan alltid via MrJet eller Hotels.com just för att de alltid har en rabattkod man kan nyttja. Skriv bara in rabattkod Mrjet eller hotels.com i en sökmotor så får du upp massa sidor.

Är man lite osäker på en bokning blir av kan booking.com vara att föredra eftersom de nästan alltid går att avboka till dagen innan, där betalar man oftast sina rum när man checkar ut till skillnad från MrJet och Hotels.com så det är ju en smaksak när man vill ta kostnaden för olika delar av sin resa. Däremot tycker jag ofta att det blir fel med dem, får inte det man bokat och att extraavgifter tillkommer. Men fördel med avbokningen som sagt.

Vill man satsa lite kan man ju även testa Priceline.com där kan man buda på rum på hotell som du inte vet vilka de är mer än hur många stjärnor, gästbetyg och inom ett visst kartområde. Man kan även boka till fast pris utan att veta vilket hotell men samma ”ledtrådar” som innan. Sidan har självklart även bokningar som är helt öppna. Detta gör att man ibland kan lista ut vilket hotell som menas om man är lite klurig. Gå till Priceline